December 11, 2019

·

2 min

Pla­teau-di­rek­tør le­der ef­ter dri­ve i nye me­d­ar­bej­de­re

Adm. Direktør hos Plateau Cecilie Lund Madsen ansætter efter drive og passion, og så finder hun inspiration i morgentrafikken.

Det første, jeg læser om morgenen:

Jeg er ikke typen, der pr. refleks griber efter telefonen og begynder at svare på mails på sengekanten. Så når jeg står op om morgenen, starter jeg som regel med at gå en tur med hunden ved vandet. Det første, jeg læser, når jeg kommer ind på kontoret, er min e-mail.

Det hører jeg:

Min arbejdsdag starter, når jeg sætter mig bag rattet i bilen. Morgentrafikken kan jo føles som spildtid, men jeg bruger tiden aktivt - enten på et telefonmøde, men helst med en podcast som "Masters of Scale" eller "How I Built This". De har begge ledere i studiet, der fortæller, hvordan de har manifesteret en idé og bygget en forretning op omkring den. Det er meget lig mit arbejde, hvor vi hjælper kunder med at manifestere en idé og få organisationen til at arbejde i samme retning, så det er god inspiration.

Dem følger jeg:

Jeg er begyndt at se "Red Table Talks", der med stor succes har sat fokus på skellet mellem kulturer, minoriteter og ligestilling over for et bredt publikum. Jeg føler, det er nødvendigt at forstå andre mennesker, hvis man har en ambition om at være en god leder.

Det læser jeg:

Vi har vokseværk på Plateau, så jeg bruger en del tankekraft på at blive klogere på, hvordan man opbygger en sund kultur og en lønsom virksomhed. Jeg er stødt på bogen "The Grit" af Angela Duckworth. At have grit handler om, at man har drive og passion. Selvom det kan lyde banalt, så er det præcis det, vi ønsker af vores kollegaer. Vi hyrer ikke efter uddannelse eller cv, men efter drive. Resten kan man lære.

Favoritapp:

Jeg er æstetiker til fingerspidserne, så jeg bruger både Instagram og Pinterest meget. Lommeregneren er nummer to i mine favoritter. Det er måske et meget godt billede af mit arbejdsliv - i skellet mellem kreativ kommunikation og benhårde bundlinjer.

The Author

Børsen

Børsen sætter dagsordenen for erhvervslivet – hele erhvervslivet. Vi skriver interessant og med kant. På alle platforme. Om et erhvervsliv i bevægelse. Til moderne mennesker, der søger indhold og berigelse – både når de er ude, hjemme, på arbejde og på vej.

View the article

We’re building the next generation of B2B brands

We are driven by an aspiration to push our clients forward and create a future that leaves every organization we touch at a better place.